Solicitar-visita-cat

banner colaborar cat

blog-cat facebook twitter youtube blog

filles-caritat-cat

area-ortodoncia-cat

webmail

intranet

Banner ipediatric iOs

Odontologia i Ortodòncia 1

Descripció    Els nostres serveis Doctors Contacte

 

Benvinguts al servei d’Odontologia i Ortodòncia de l’Hospital de Nens de Barcelona. Ens trobareu a l’Àrea d’Odontologia i Ortodòncia, al Carrer Consell de Cent, 431.

 
   
 
   

Pioners a Barcelona i Europa

El Servei d’Odontologia i Ortodòncia de l’Hospital de Nens, fundat el 1972, és pioner a Barcelona en l’especialitat infantil i juvenil des de fa 30 anys. Avui ja som la superfície més gran d’Europa en ortodòncia infantil i juvenil. Aquesta experiència és la que ens ajuda a millorar els tractaments, però alhora ens proporciona la satisfacció del treball ben fet expressada amb els somriures dels més de 25.000 casos tractats durant tots aquests anys.

El nostre servei ofereix l’avantatge de ser un servei integral en salut buco dental que inclou tots els tractaments per gaudir d’una boca sana. Oferim assisstència mèdica en totes les especialitats: des d’odontopediatria, ortodòncia, i logopèdia, fins a servei hospitalari amb intervencions quirúrguiques, cirurgia maxil·lofacial, urgències; per dur a terme l’atenció més professional i personalitzada. Fet que permet oferir als nostres pacients els mitjans necessaris per solucionar totes aquelles incidències que poden influir en la correcta solució dels problemes dentals.

Centre amb Servei d’Urgències Permanent d’Ortodòncia infanto-juvenil 24 hores al dia, els 365 dies de l’any.

A més, l'atenció als pacients es realitza seguint els conceptes d'una clínica privada, cada pacient és atès sempre pel mateix professional, el qual es fa responsable del bon curs del tractament.

Tots els professionals del nostre Servei treballen en equip, seguint un criteri unitari i dirigit a millorar tots aquells aspectes necessaris per obtenir uns resultats òptims i satisfer els desitjos dels nostres pacients.

   

 

 

Web Médica Acreditada. Ver más información